Japanese dessert
Cheese cake チーズケーキ
Ingredients 材料
- Cream cheese 200g クリームチーズ200g
- 70g sugar 砂糖(さとう)70g
- 2 eggs 卵(たまご)2個(こ)
- 3 tablespoons of cake flour 薄力粉(はくりきこ)大さじ(おおさじ)3
- Fresh cream 150g 生(なま)クリーム150g
- Lemon juice as you like レモン汁(じる)お好(この)みで
Foundation 土台
- Butter 50g バター50g
- 12 biscuits (65g) ビスケット12枚(まい)(6.5g)
Cheese cake
チーズケーキ の土台(どだい)をつくる
1.Making a foundation
The biscuits are shattered with a rolling pin.
On crushed biscuits Add the drawn butter 50g and mix well.
ビスケットを叩いて(たたいて)粉々(こなごな)にする。バター50gをいれる。
Spread biscuits in a mold with a sheet and hold it tight
シートを敷(ひ)いた型(かた)にビスケットを敷き詰め(しきつめ)て、抑え(おさえ)て
2. I put cream cheese and sugar in a bowl.
(Please keep the cream cheese at room temperature)
ボウルにクリームチーズと砂糖を入れて混ぜます
(クリームチーズは室温にもどしておく)3.Add Eggs
卵(たまご)をいれて
4. Add Cake flour, Fresh cream 150g then add lemon juice
小麦粉(こむぎこ)、生クリーム、それからレモンジュースをいれて
5.Mix it all well
よくまぜる
170度(ど)で45分(ふん)焼(や)いて出来上(できあ)がり
焼(や)き時間(じかん)はオーブンにより異(こと)なります。
焼(や)き時間(じかん)はオーブンにより異(こと)なります。
8. Let it sit in the fridge overnight and the next day is delicious ♪
一晩(ひとばん)冷蔵庫(れいぞうこ)でねかせます。翌日(よくじつ)がおいしいです。
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